Login:   Parol:  

"Студенти мають талант"

30.05.2016


17 та 18 травня відбувся загальноміський студентський конкурс "Студенти мають талант 2016". Цей конкурс проходить у Вінниці щороку. Він покликаний підтримати талановитих студентів нашого міста. Творчим людям дуже важливо мати можливість показати свої здобутки глядачам, позмагатися з однолітками.
На високому рівні показали свою майстерність студенти нашого університету з вокально-хореографічною композицією "Танцювати біля неба" "Queens".
Протягом двох тижнів студентські таланти шукали в університетах, коледжах, технікумах та інститутах. На відбіркові півфінали кожен навчальний заклад представив по три номери. З них експерти відбирали найкращі. У результаті до фіналу увійшло по над 20 номерів.
На конкурсі були представлені різнопланові номери, серед яких вокальні, танцювальні, акробатичні. Вінниця має дуже багато талановитих людей, здібності яких потрібно демонструвати на загал. Це шоу дало можливість побачити вміння своїх одногрупників, людей, які живуть з нами в одному місті і мають таланти не гірші ніж ті, які показують на популярних нині телевізійних шоу.
Крім того, журі обирало переможців у різних номінаціях, які отримали призи. До складу журі входили люди, які вже реалізували свої таланти.


Автор: alina | Ппереглядів: 0