Login:   Parol:  

Майстер - класи

1.09.2016
У рамках відкриття у Вінницькому фінансово-економічному університеті нової спеціальності "Економіка туризму та готельно ресторанного бізнесу" планується проведення наступних майстер-класів:
1. Сервірування столів та етикет обслуговування (сервірування, інвертар та поведінка обслуговуючого персоналу).
2. Декорування (надписи, цифри, різного роду вироби).
3. Технологія оформлення та приготування фуршетних столів.
4. Технологія приготування десертів та їх види (макаруни, кекси, кейкпопси, желе і інші солодощі).
5. Технологія приготування імбирногог печива (приготування та розмальовування).
6. Технологія нарізання та оформлення фруктового фуршету.
7. Технологія подачі та оформлення пивного фуршету.
8. Технологія приготування коктейлів та їх види.
9. Технологія приготування канапе. Леді-фуршет.
10. Технологія застосування карвінгу.
11. Види вин та технологія їх застосування.
12. Види сирів та технологія їх приготування.
13. Види паст та технологія їх застосування.
14. Атрибути для проведення дитячих фуршетів та ігор.
15. Технологія розміщення "гірок з бокалів".
Майстер-класи будуть проводити дщосвідчені спеціалісти, майстри свого діла. Люб'язно запрошуємо поповнити свої вміння актуальними, корисними та цікавими навиками та знаннями!
Автор: alina | Ппереглядів: 0